General Questions (Intrebari generale)

Pentru a detine o functie pe server trebuie sa indepliniti un minimul de conditii, pe care le gasiti pe forum. Puteti aplica atunci cand cererile sunt deschise.
Nu se poate dona sub niciun fel pentru o functie pe server.
Daca ai o sugestie pentru server, nu ezista sa deschizi un topic pe forumul nostru.
Raporteaza-l pe forum, iar un owner se va uita in cel mai scurt timp.

Account Questions (Intrebari despre cont)

Nu te ingrijora. Noi iti oferim posiblitate de recuperare a parolei uitate. Daca ai un email valid setat contului, intra aici si urmeaza pasii.
Daca vrei sa-ti schimbi emailul, va fi nevoie de o verificare. Pentru inceput, intra aici.
In primul rand nu te panica. In al doilea rand, incearca sa-ti dai recuperare la parola (mai sus). Daca cel care ti-a spart contul a avut acces si la emailul tau si ti l-a schimbat, ne pare rau dar nu te mai putem ajuta. Adminii nu se mai ocupa de conturile sparte.
Odata ce te conectezi pe noul IP vei primi un email in care ai instructiunile de deblocare. Urmareste acele intructiuni pentru deblocare.

Payment Questions (Intrebari despre donatii)

In schimbul unei donatii puteti obine doar puncte premium. Cu aceste puncte poti cumpara diferite beneficii in joc, masini, etc. Pentru mai multe detalii acceseaza acest link sau /shop in joc.
Momentan acceptam doar plati prin paysafecard si SMS taxabil
Pe serverul Time4Play poti dona prin PaySafeCard atat cu cod PIN cat si din contul mypaysafecard indiferent de tara in care va aflati.
Deschide un ticket in care specifici toate dataliile. Un owner iti va rezolva problema.